top of page

Ontdek de kracht van rust: Omarm Ontspanning met Onze Gratis Introductiesessies van Access Bars!"

Bijgewerkt op: 26 mrt.

“Ik heb geen tijd om te werken aan mijn ontspanning. Ik heb niet eens een half uurtje voor mezelf!” En maar doorgaan. Ondertussen doet de stress zijn vernietigende werk.


Het is tijd om te ontspannen
Het is tijd om te ontspannen

Stress is niet alleen negatief, maar als je daardoor in een negatieve spiraal belandt, is het alles verslindend. Alles gaat eraan: je humeur, de mogelijkheid om goede beslissingen te maken, je krijgt slaap problemen, je neurologisch systeem heeft er onder te lijden, organen die slechter gaan functioneren, je relaties met anderen verslechteren, je werk wordt een blok aan je been. En zo kan ik tal van dingen noemen.


In mijn ervaring kunnen we slecht met stress omgaan. De meeste mensen proberen het zo goed mogelijk te verbergen of te negeren en hebben allerlei copingsmechanismen bedacht.  Gedurende de 30 jaar dat ik als maatschappelijk werker mensen mocht ondersteunen, heb ik gezien wat stress kan doen met mensen en wat mensen doen om met deze stress om te gaan.


Bijvoorbeeld:

  • gewoon ontkennen en maar doorgaan,

  • altijd leuk zijn, proberen zo goed mogelijk te passen in de situatie, zodat je de minste narigheid ondervindt van puur jezelf zijn,

  • drank, drugs, roken, teveel eten of te weinig en heel hard werken.

Allemaal manier om je lichaam gerust te stellen met dingen van buitenaf. Je stelt je lichaam even tot rust en ondertussen doet de stress zijn verwoestende werk.


Zonder stress wordt het leven makkelijker.

Door rust overzie je de situatie beter, voel je je minder onzeker en sta je steviger in je schoenen, kun je beter je grenzen stellen.

Door ontspanning kun je beter samenwerken
Door ontspanning kun je beter samenwerken

Je zorgt beter voor jezelf, zodat je ook beter in staat bent om voor anderen te zorgen of je werk te doen.


Door rust kun je beter beslissingen nemen en daardoor ook je leven de vorm geven die bij jou past, doordat je lichaam en geest meer samen werken.

Bijvoorbeeld:

  • je hoeft nooit meer te lijnen, omdat je hoofd weet wat slecht voor je is en je lichaam geeft aan geen stress te hebben, waardoor snoep, snacks en drank niet meer nodig zijn om zich weer rustig te voelen.

  • Je kinderen beter naar je luisteren omdat jij niet zo gestresst bent.

  • Je de zin en onzin in je leven beter kan onderscheiden, zodat je meer tijd overhoud om te genieten van de dingen die jij belangrijk vindt.

 

Ben je klaar om te ontspannen en je geest, lichaam en ziel te vernieuwen?

We zijn verheugd om ons nieuwe product te introduceren, dat is ontworpen om je te helpen ultieme ontspanning en innerlijke rust te bereiken.

Door o.a. een combinatie van drukpunt massage via de vorm Access Bars, lichaamswerk en ademhalingsoefeningen, staan ​​we klaar om je te begeleiden op een transformerende reis naar een kalmer, meer gebalanceerd leven.Ontspannen met Access Bars
Ontspannen met Access Bars


Voor een beperkte tijd, tot 1 april 2024, kan je een GRATIS introductiesessie boeken voor Access Bars. De afspraak mag na 1 april vallen. Dit is je kans om de kracht van deze techniek te ervaren en de ongelooflijke voordelen te ontdekken, die het kan brengen in je leven.

Mis deze kans niet om je welzijn prioriteit te geven en te ontdekken wat we voor je kunnen doen om je te ondersteunen op weg naar een stressvrij leven.

Boek vandaag nog je gratis sessie en zet de eerste stap naar een meer ontspannen en harmonieuze jij. Laten we samen aan deze reis beginnen!

Sessie boeken? Stuur dan een mail naar simone@mojo51.nl

Voor meer info over access bars: https://www.mojo51.nl/informatieaccessbars

156 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page