top of page

Access Bars®

Wanneer heb jij voor het laatst lekker in je vel gezeten, je relaxed gevoeld of je geen zorgen gemaakt? Is dat al weer een tijd geleden? Lees dan hieronder wat Access Bars voor je kan doen.

Access Bars behandeling is ook voor kinderen en pubers.

Wat kan een Access Bars® behandeling voor je doen?

Een Access Bars behandeling kan per persoon een verschillend resultaat opleveren.

De meeste ontvangers vertellen:

 • Diepere ontspanning te ervaren, waardoor ze meer vriendelijkheid en rustvreugde, geluk en dankbaarheid ervaren. Er worden goede resultaten behaald bij burn-out en depressie.

 • Door de rust minder stress te hebben waardoor zij beter communiceren, meer motivatie hebben en zich mentaal steeds gezonder gaan voelen.  

 • Je zelfbeeld verandert, er is minder (faal) angstaanvallen en ze voelen meer en meer zelfrespect en zelfverzekerdheid.

 • Positieve effecten op migraines en slapeloosheid.

 • Verminderde symptomen van OCD, ADD, ADHD.

 • Groter intuïtief gewaar zijn.

Wat is Access Bars®?

Access Bars zijn 32 punten op je hoofd, die als je ze zacht aanraakt een positieve verandering in je hersenen stimuleren. Access Bars is dus een vorm van drukpunt massage.

De zachte en vriendelijke techniek werkt op het loslaten van zowel fysieke als mentale blokkades die zijn opgeslagen in het lichaam en helpt om meer gemak te creëren in het leven.
 
Door de rust die een access bars behandeling geeft, ben je instaat je meer te ontspannen en kun je betere beslissingen maken.  Hierdoor wordt het makkelijker een leven te creëren, dat beter bij je past of waar je altijd van droomt.

Wist je dat...?

Wist je dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

accessb7.jpg
accessb2_edited.jpg

Hoe werkt een behandeling?

Nadat je een afspraak heb gemaakt, ben je van harte welkom in onze praktijk. 

 • een behandeling voor volwassenen duurt tussen de 60 en 90 minuten duren. Voor kinderen is het 45 minuten.

 • tijdens de behandeling lig je aangekleed op een massage tafel met je hoofd op een kussen en eventueel een deken over je heen. Het is belangrijk, dat je zo comfortabel mogelijk ligt, dus vraag gerust naar de knierol of extra kussens en dekens als je dat nodig hebt.

 • het kan voorkomen dat je na de behandeling behoefte hebt aan zoet of zout. Voordat je weg gaat, krijg je daarom een kop thee met honing of bouillon. Net waar je zin in hebt. .

Tips voor je voorbereiding

Als voorbereiding kun je het één ander zelf doen, namelijk:

 • Neem lekkere warme sokken mee. De schoenen laat je in de gang en dan is het fijn als je voeten warm blijven.

 • Draag comfortabele kleding. Het is ongemakkelijk als je een riem in je buik voelt of kleding aan heb die te strak zit. 

 • Kom op tijd, maar zeker niet te vroeg. We hebben geen wachtruimte en ondanks dat we tussen elke behandeling genoeg tijd plannen, kan het soms uitlopen. Het is vervelend als je lang buiten voor de deur moet wachten.

De dag na de behandeling kun je moe zijn. Het is handig om dan rustig aan te doen.

AdobeStock_373983655_edited.jpg

Ervaringen van andere mensen

Na elke inspanning volgt meestal een ontspanning,  het lichaam heeft

tijd nodig om te herstellen en weer op te laden!


De spanning kan hoog oplopen als je niet weet wat je te wachten staat, maar als je eenmaal op de massagetafel ligt, verdwijnt deze spanning als sneeuw voor de zon en kan 't grote genieten beginnen!


Heb deze behandeling " de volledige overgave" als heel prettig en super ontspannend ervaren...

't was echt een kadootje voor mezelf...dankjewel!!

Rita Ackerstaff

Ik voelde mij na de behandeling en de dagen erna een flink stuk rustiger, dan voorheen het is zeker voor herhaling vatbaar ik kan het iedereen aanraden. 

Tammy Schreuder

Het was de 1e keer dat ik een acces bars behandeling kreeg. Ik vond het spannend want 'stel dat ik niet kan ontspannen? Maar Simone was zo relaxt en dat stelde mij erg op m'n gemak.

 

Eerst leerde ze mij hoe ik mij op mijn buikademhaling kon focussen, dat was een goede basis voor de behandeling. Het was zoveel makkelijker dan ik dacht. De behandeling was heel ontspannen.

 

Heel zachtjes raakte ze de drukpunten aan. Na een poosje merkte ik dat het leek of ik soms heel kort droomde maar toch was ik wakker. Dat was een toffe ervaring. Ik kreeg bepaalde beelden voor me. En soms tintelde er iets in m'n gezicht.

 

Toen het klaar was, leek mijn zicht zoveel helderder. De dagen er na was ik enorm relaxt, het leek echt of ik verlost was van een extra laagje. Een laagje dat stress geeft normaal gesproken, in wat betreft normen of gedachten maar ook een andere beleving van tijd.

 

Al met al leverde het mij veel op en sta ik open voor een volgende behandeling!

Dank je wel Simone.

Carine

bottom of page