top of page

Dank je wel! Ontspannings-behandelingen waren een succes.

Bijgewerkt op: 25 apr.


Heerlijk ontspannen
Heerlijk ontspannen

Afgelopen maand hebben flink wat mensen kennis gemaakt met onze ontspanningsbehandeling. We zijn overweldigd door jullie enthousiasme en hebben goede feedback gekregen. Super bedankt. Daar zijn we heel blij mee.

Ik was bang, dat ik niet zou kunnen ontspannen, maar het lukt eigenlijk prima.

Dit was de meest gehoorde opmerking na de ontspanningsbehandeling, die we afgelopen maand gratis ter kennismaking hebben aangeboden. Logisch, want als je niet weet wat je te wachten staat, is het ook spannend.


Dat gold voor ons ook. Je bereid iets voor, doet je uiterste best en dan is het ontvangen van feedback na de sessie best spannend. We wisten wel dat het goed is voor mensen. Al jaren gaven we deze sessies tijdens reguliere 1 op 1 hulpverlening. De ervaring en kennis hadden we al in huis, maar als je het als zelfstandige dienst aangebiedt, is het toch een beetje anders.


Het was al ontzettend fijn, dat 24 mensen nieuwsgierig waren en de ontspanningsbehandeling wilden uitproberen. Soms waren mensen zenuwachtig en gaven aan het best lastig te vinden de controle los te laten. Andere mensen hadden al meer ervaring met ontspanningstechnieken en een klein aantal mensen was sceptisch.Ik heb altijd voor anderen gezorgd.
Ik heb altijd voor anderen gezorgd.

Het was goed om te ervaren dat de meeste mensen tijdens de behandeling sliepen als een roos. Heerlijk, want dat is de eerst winst. Andere mensen hebben zich diep kunnen ontspannen en voelden ook na de behandeling een bepaalde rust over zich heen komen.

Een klein deel van de mensen raakte zo ontspannen, dat emoties de vrije hand kregen. Hier en daar werd er een traantje weg gepinkt of kwam er boosheid naar boven.

Allemaal prima. Ervaren dat je nauwelijks meer kunt ontspannen, is heel confronterend.


Ik realiseerde mij, dat ik al jaren niet meer hebt kunnen ontspannen. Ik ben altijd bezig geweest om anderen te verzorgen naast mijn baan.

Het is heel confronterend als je je realiseert, dat je helemaal leeg bent, omdat je alleen maar hebt lopen rennen en vliegen voor anderen. Voor het bedrijf van een ander, voor de kinderen, je zieke ouders of vul zelf maar in. Met één ontspanningsbehandeling ben je er dan ook nog niet en gelukkig zijn er ook mensen die maandelijkse ontspanningsbehandelingen in onze agenda hebben geboekt.Zorg voor genoeg ontspanning
Zorg voor genoeg ontspanning

Kortom, het was voor ons een geweldige ervaring. Het is ons tijdens deze maand duidelijk geworden, dat onze missie om mensen hun leven weer terug te geven door middel van te leren ontspannen nog duidelijker is geworden.


Dank je wel
Binnenkort is er weer een momentje voor jezelf. Dit keer niet een uurtje, maar een hele middag. Kijk gerust op de site. Misschien is het iets voor jou. Ben je doof/slechthorend of -sprekend kijk dan op deze pagina.

47 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page