top of page
AdobeStock_224426867.jpeg

Je bent
er bijna

Welkom in de groep

Super fijn dat je lid wilt worden van onze stoeikruimelfacebookgroep, want er is veel te delen. Elke week een nieuwe blog  en woensdagmiddag het vragenuurtje. Heb je zelf iets te delen (bijvoorbeeld een oefening die super goed werkt, een ervaring die je niet voor jezelf kan houden of iets anders dat de rest van ons zeker moet gaan uitproberen) schroom niet. Post het in de groep. Wij zijn zeker geïnteresseerd en we weten anderen ook.

 

Het doel van Mojo51, waar de stoeikruimels onder vallen, is om ieder kind toegang te geven tot ontwikkeling en wij hopen dat de kinderen jou ontmoeten om hieraan vorm te geven. 

Op de website van mojo51 kun je snel allerlei kennis op doen door de vragenuurtjes te bekijken of de blogs te lezen. De vragenuurtjes kun je terug kijken door in te loggen op de site. Zowel de blog als het vragenuurtje staan dan in je account. De blogs kun je vinden onder het tabje Blog.

Wil je gratis kennismaken met de cursus, dan staat tot 30 april in de blog: 'We vieren een feestje en daar hoort een cadeautje bij' hoe dat kan.

Veel plezier in de groep

Vul het onderstaand formulier en de 3 vragen (voor je de facebookgroep binnenkomt) en je krijgt z.s.m. toegang tot de groep. Zo, dat is nieuwsgierig hoor ik je denken. En dat klopt. Om de actiefste facebookgroep te blijven, hebben we informatie nodig of iedereen elke week weer van relevante informatie te voorzien. Alvast bedankt graag tot ziens in de groep.

Schrijf je in!

we voegen je z.s.m. toe aan de groep

Bedankt voor het invullen. We voegen je z.s.m. toe aan de groep.

Aanmelden Facebookgroep

bottom of page