top of page

Leeromgeving

Dit is de voorbeeldpagina. Wil je, na hier gezien te hebben wat we o.a. bieden hebben méér, klik dan op een oefening en meld je aan.

Deze pagina is er speciaal om jou werk uit handen te nemen, zodat je je 100% op de ontwikkeling van kinderen kan richten.

Als je met kinderen werkt, ben je altijd opzoek naar de beste manier om kinderen te helpen bij hun ontwikkeling. Wij willen je daar graag bij ondersteunen door alle kennis met je te delen. De inhoud van deze pagina bestaat uit video, downloadbare oefeningen met de vaardigheden die je er mee kan oefenen, diploma's, strippenkaarten, animaties en tips & trucs en nog veel meer. Elke week zullen we nieuwe content toevoegen, zodat je niet zelf meer naar materiaal opzoek hoeft.

Kan je iets niet vinden of mis je iets, mail ons dan gerust, dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen. 

“Sommige oefeningen van de leeromgeving zijn niet nieuw voor mij, maar door de drukte heb ik vaak geen tijd voor de voorbereiding van de training. Nu kijk ik op de site en denk vaak: 'oh ja, dat kan ik ook nog doen.' Daarom is de leeromgeving inspirerend voor me en geeft het me rust." 

Maniek van Veldhoven

Medewerker buitenschoolse opvang

Klik op het boek (PDF om te downloaden het boek

Het boek: de stoeikruimelmethode

“Stoeikruimels: Een beproefde methode om kinderen samen te laten bewegen, interacteren én ontspannen. Bij de kwetsbare asielzoekerskinderen heb ik mooie resultaten gezien en hoorde ik altijd enthousiaste reacties na deelname.”

Atty Bening 

Jeugdverpleegkundige, werkzaam op een AZC

Oefeningen voor de kleintjes

Oefeningen voor de groten

Oefeningen met rekenen en taal