top of page

Ontspan en voel weer de kracht om je leven een vorm te geven, dat bij je past!

Iedereen wil zich graag ontspannen voelen.

Het idee dat je de doelen in je leven met gemak kan halen, geeft voldoening. Heerlijk genieten van je gezin, vrienden, het naar je zin hebben op je werk, je opladen in de natuur of bezig zijn met je sport of hobby. Super heerlijk. 

Toch hoor je het steeds meer om je heen: Burn-out, PTSS, meer ziekteverzuim door stress, jongeren die afhaken op school. Het lukt steeds minder mensen om vorm te geven aan het leven waar ze zo van dromen. 

En dan heb ik het niet over dromen zoals over wereldreizen maken, nooit meer hoeven werken e.d. 

Want waarom zou je nooit meer willen werken als je werk je elke dag voldoening geeft? Of waarom moet je op wereldreis als je achtertuin het mooiste is wat je ooit heb gemaakt?

 

Als je lekker in je vel zit, hoeft het niet groots en meeslepend. Je kan dan genieten overal waar jij bent, omdat je je thuis voelt bij jezelf.

Als je goed in je vel zit en alle rust hebt om na te denken, laat je je niet meer sturen door de waan van de dag, maar kun je vormgeven aan het leven dat bij je past. Niet alleen nu maar voor de rest van je bestaan.

Een relaxt leven gunnen we iedereen.

Simone Cieraad

Al 28 jaar ondersteun ik mensen, die door allerlei omstandigheden op zoek zijn naar het pad in hun leven waar het allemaal lekker loopt. Waar ze kunnen ontspannen, zij zichzelf kunnen zijn, hun talenten kunnen ontplooien en het leven goed aan kunnen. Het pad waar het leven ze toe lacht.

 

In al die jaren vertelde veel mensen mij, dat hun dromen niet groots zijn. Het enige wat ze wilde was een plek voor zichzelf. Een plek waar zij authentiek kunnen zijn en niet meer op de huid gezeten worden door de druk van de maatschappij. 

"Rust aan mijn kop en zonder stress in mijn lijf" beschreef een de cliënten als doel.

Ik heb de verwoestende werking gezien van stress. Stress als een invloedrijke factor voor slechte keuzes, financiële problemen, lichamelijke problemen, relatie breuken, eenzaamheid e.d. Ik heb gewerkt met kinderen, jongeren en volwassenen, in instellingen, met mensen uit verschillende culturen en met verscheidenheid aan drama's, trauma's of handicap. Eigenlijk was het overal hetzelfde: met stress in je lijf is het heel moeilijk om je leven om te vormen naar iets wat bij je past en waar je je fijn bij voelt.

Aan de andere kant heb ik gezien, dat als deze mensen rust kregen zij met een beetje hulp het pad gingen zoeken waarna ze zo verlangden en er een enorme kracht ontstaat om het leven om te buigen naar iets wat bij hen past. Dat heeft me doen besluiten om mijn kennis en kunde in te zetten en mensen te helpen bij het vinden van rust in zichzelf.

Voordelen van ontspanning

  • Je voorkomt een burn-out.

  • Je voorkomt lichamelijke en psychische klachten.

  • Je kan betere beslissingen nemen.

  • Je pleegt geen roofbouw op je lichaam.

  • Je kunt situatie beter overzien en daardoor beter keuzes maken.

  • (Faal)angst verdwijnt of wordt aanzienlijk minder, zodat je zaken niet meer uitstelt, maar gewoon aangaat.

  • Je kan beter in de flow meegaan, zodat het bereiken van je doelen minder moeite kost.

  • Je kan sneller problemen oplossen, omdat je de strijd niet meer aangaat.

  • Je staat meer open voor wat het leven je te bieden heeft.

  • Je kan gewoon jezelf zijn.

man blij.png

Ontspan en wees jezelf

Heb je veel last van stress en wil je weten wat we voor je kunnen betekenen, boek hier onder een ontspanningssessie en intake.

Samen kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen. Tijdens deze afspraak krijg je direct een ontspanningsbehandeling, zodat je lekker ontspannen naar huis gaat. Wil je eerst meer weten over de drukpunt massage via de vorm Access Bars klik dan hier.

bottom of page