top of page
Leren door doen

Stichting Mojo 51 (voorheen WonderKids) is op dit moment actief binnen het project PressOn. Stoeikruimels wordt later in de tijd weer opgepakt. 

4 tot 12 jaar

foto 4 folder Stoeikruimels.jpg
Stoeikruimels is er voor de kleinste onder ons. Leeftijd vanaf 4 tot 12 jaar. Voor info klik hier.

17 tot 28 jaar

zeefdruk cursus abdou2.jpg
PressOn is een project, dat als doel heeft kansen te vergroten op de arbeidsmarkt voor jongeren en jongvolwassenen. Door te werken in drukkerij PressOn (www.press-on.nl) kun je leren hoe het er aan toegaat als je gaat werken. Sociale vaardigheden zoals: op tijd komen, samenwerken, werk zien liggen, problemen oplossen, doorzetten e.d. worden op de werkvloer geleerd. Natuurlijk kan je er ook achter komen, dat je eerst weer naar school wilt, voordat je gaat werken. Op dit moment zijn er vanwege de grote van de ruimte waar we in zitten en de corona adviezen weinig leerplekken beschikbaar. Wil je je aanmelden als er wel weer plekken beschikbaar zijn lees dan: werken bij PressOn en info aanmeldprocedure
Stel dat dat verandert en je wilt je wel aanmelden is één ding heel belangrijk: Motivatie. Je kan niet bij ons komen, omdat je enige motivatie is, dat je anders je uitkering verliest. We zijn er ook niet omdat je anders niets te doen hebt. Je moet echt iets willen leren en daar actief mee bezig willen zijn. Het is ook belangrijk om te weten, dat wij meestal geen mensen zoeken die graag creatief bezig zijn. In de drukkerij zijn er allerlei functies. Voor deze functies zijn bepaalde vaardigheden nodig en deze functie beslaan een bepaald aantal uren in de week. Bijv. de post verzend klaar maken en zorgen dat daarvoor alle materialen aanwezig zijn. We zoeken dus mensen bij functie die er toe doet. Als bijvoorbeeld de logistiek opleiding voor jouw te theoretisch is of naar school gaan niet je ding, dan zou je in de toekomst bij ons de beginselen van dit vak kunnen leren.

4 tot 12 jaar

IMG-20210510-WA0005.jpg
De Broodtrommel is er voor kinderen waarbij het niet leuk om lunch mee naar school te nemen. Voor meer info klik hier
bottom of page