top of page
AdobeStock_333185174.jpeg

Wij bedrukken nu ook canvas!
Meer info? Klik hier

Press on - custom printwerk
co host.jpg

Kleding bedrukken

2a34298e36a6028743e8eefb5e53c80c.jpg

(Raam/muur) stickers

a208cecb4a06b6f11a439b0d3439c000.jpg

Canvas bedrukken

DSC_0443_edited.jpg

Tassen

PressOn is een drukkerij, maar dan een beetje anders. Wij vinden het supertof om overal waar inkt of verf op gesmeerd kan worden aan te pakken. Zo kan je bij ons textiel bedrukken met heattransfer of canvas laten bedrukken van je favoriete foto. Experimenteren met verschillende druktechnieken is waar ons hart ligt. 'Fill your life with color' is dan ook ons thema. Laten we het leven kleurrijk maken in welke vorm dan ook.

Gewone stickers of stickers als wanddecoratie, als reclame voor ramen of auto. We ontwerpen logo's, folders of je hele huisstijl. Je hoeft nu niet meer met een saaie tas rond te lopen, want ook die kun je bij ons pimpen. Belangrijk voor ons is, dat het op een eerlijke manier gaat. Het gebruik van inkt en verf is nooit goed voor het milieu, maar er zijn ook natuurlijke en minder belastende soorten te verkrijgen. 

Verder kun je op deze site inspiratie en informatie krijgen over het gebruik van kleuren en hoe je kleur kan gebruiken in je dagelijks leven. Bijv. het pimpen van de trap, kleding, muren, ramen e.d. 

Werken aan deze website kan inhouden, dat nog niet alles even goed werkt. Heb je vragen over diensten die wij leveren, stuur ons dan gerust een mail of vul het contactformulier in. Het emailadres is nog altijd: info@press-on.nl.
 
Je kunt ons ook volgen via onze blog en posts op instagram en linkedin.

Veel plezier, Team PressOn

AdobeStock_279233837.jpeg
bottom of page