top of page

"Zonder kennis geen kunde"

Bijgewerkt op: 31 mei 2023

Wanneer je veel kennis hebt en er niets mee doet, kun je de kennis net zo goed niet hebben.

Het is daarom fijn om boeken te lezen, die zo praktisch zijn, dat je er direct mee aan de slag kunt.

Gelukkig worden er veel boeken geschreven over de mensheid en het functioneren ervan. Zelf zijn we altijd blij als mensen hun boekenlijstje met ons delen. Een goede reden om ook ons maandelijkse boekenlijst met jullie te delen.


Hieronder de boeken, die we onlangs bij mojo51 aangeschaft hebben. We schrijven er geen oordeel bij, zodat je zelf kunt bepalen of het boek bij je past en wat je ervan vindt. Het is handig dat iedereen in Nederland en België toegang tot de boeken heeft, daarom hebben we ze voor je opgezocht bij Bol.com, maar je kunt ze natuurlijk ook in je eigen boekhandel kopen. Heb je zelf goede boeken, die je graag wilt delen? Schroom niet en post ze in de facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/stoeikruimels .

Veel plezier met uitzoeken en we horen graag wat je van de boeken vindt.

Ons eigen boek kan je ook via onze website kopen: https://www.mojo51.nl/stoeikruimelboek, maar dat hoeft natuurlijk niet. Het is ook via boekhandels en bol.com te koop.


De werkwoordenmat is geen boek, maar wel een idee om te overwegen om mee te werken. Wij werken veel met kinderen, die Nederlands niet als eerste taal hebben en dat is de mat een uitkomst.


42 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page