Zoeken
  • Mojo51

Zit je op de bank en bevalt dat totaal niet.....

Bijgewerkt: 25 jun 2019

Goed nieuws!

In drukkerij PressOn van Stichting Mojo51 zijn er in augustus 2018  tien jonge mensen gestart in ons 1000 kansen project. Nu zijn ze bezig met uit te stromen naar school, werk of een ander passend vervolgtraject. #opnaarwerk, #opnaarschool.


Door de uitstroom kunnen er ook weer nieuwe mensen aangenomen worden

Binnen dit project wordt de kans geboden om weer terug te keren naar school of om verder door te stromen naar een betaalde baan. Zo'n traject duurt maximaal 6 maanden. Ben je tussen de 18 en 27 jaar en heb je er zin in om een start te maken met het opbouwen van een carrière, kom dan eens langs voor een gesprek. Wellicht is het 1000 kansen project wat voor jou. Stuur eerst even een mailtje om een afspraak te maken. info@mojo51.nl of info@press-on.nl


Toelichting
Wij bieden jonge mensen tussen 16 en 27 jaar een leerwerktraject (dit is niet hetzelfde als een BBL leerwerkplek) aan bij ons in de drukkerij PressOn in de Nieuwstraat 51 in Deventer. Het gaat om jonge mensen, die moeite hebben met het behalen van een startkwalificatie, of een afstand hebben tot de arbeidsmarkt en er niet of nauwelijks in slagen daar een duurzame positie te verwerven.
Een leerwerktraject binnen de drukkerij kan 3 tot 6 maanden lang zijn en wordt aangegaan voor minimaal 20 uur per week. Er wordt naast het werk in de drukkerij gewerkt aan alle sociale en cognitieve vaardigheden om weer naar school te gaan of kans te maken op arbeid. Daarnaast kunnen de jongeren hun talenten ontdekken in de toekomstklas waar ze ook getraind worden om te solliciteren en/of zich te oriënteren op (vervolg)opleidingen.
Kosten
Deelname wordt bekostigd door de Provincie Overijssel en onze stichting
Verwachtingen van de plaatsende organisatie
Tijdens het leerwerktraject wordt er door onze organisatie geen persoonlijke/ambulante begeleiding geboden. De eventuele benodigde persoonlijke/ambulante begeleiding blijft, indien aanwezig, bij de plaatsende organisatie. Tevens wordt van de plaatsende organisatie verwacht dat zij een actieve rol speelt in het zoeken naar de juiste vervolg plek (bijvoorbeeld terug naar school of zoeken naar een baan). Dit wordt ook vastgelegd in een overeenkomst die we samen aangaan.123 keer bekeken
  • White LinkedIn Icon