top of page

"Weer een nieuwe boekenlijst"

Het is al weer een tijdje geleden, dat onze vorige boekenlijst aan jullie verstuurd is. Ondertussen is er weer veel verschenen of hebben we boeken toegestuurd gekregen, die we nog niet hadden gelezen. Hieronder weer een nieuwe boekenlijst.

Interessante boeken
Nieuwe boekenlijst

Het is fijn om boeken te lezen, die zo praktisch zijn, dat je er direct mee aan de slag kunt.

Zelf zijn we altijd blij als mensen hun boekenlijstje met ons delen. Een goede reden om ook onze boekenlijst met jullie te delen.


Hieronder de boeken, die we onlangs bij mojo51 aangeschaft hebben of die we van mensen toegestuurd hebben gekregen. We schrijven er geen oordeel bij, zodat je zelf kunt bepalen of het boek bij je past en wat je ervan vindt. Het is handig, dat iedereen in Nederland en België toegang heeft tot de boeken en daarom hebben we ze voor je opgezocht bij Bol.com, maar je kunt ze natuurlijk ook in je eigen boekhandel kopen. Heb je zelf goede boeken, die je graag wilt delen? Schroom niet en post ze in de facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/stoeikruimels .

Veel plezier met uitzoeken en we horen graag wat je van de boeken vindt.


Ons eigen boek kan je via onze website kopen: https://www.mojo51.nl/stoeikruimelboek, maar dat hoeft natuurlijk niet. Het is ook via boekhandels en bol.com te koop.


Het boek: psychomotorische begeleiding bij kinderen hebben we alleen in E-book kunnen vinden.


27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page