Zoeken
  • Mojo51

Zelf je shirt drukken....

Dit jaar krijgen 24 mensen de kans om een shirt te zeefdrukken met het ontwerp van een Deventer kunstenaar, tattoo artist of tape artist.


Onlangs is er een collectie t-shirts en hoodies uitgekomen bij PressOn met ontwerpen van 5 Deventer kunstenaars. Prachtig! Het shirt wordt met de hand gedrukt door onze medewerkers, wordt voorzien van een editienummer, kost 50 euro en de opbrengst van het shirt gaat voor 70% naar het 1000 kansenproject https://www.press-on.nl/1000-kansen-project.


Het drukken moet je echt zelf doen.

Nu snappen wij dat zelf drukken veel leuker is. Daarom kun je nu op onderstaande dagen het shirt zelf komen drukken. Wij bereiden alles voor. Let wel: je krijgt het shirt en het ontwerp, het zeefraam, de film en de belichting, de verf en de begeleiding van ons, maar het drukken moet je echt zelf doen. De uitdaging is om al je talent mee te nemen en in 1 x het ontwerp goed op het shirt te krijgen. Na al jouw inspanningen persen wij de print voor je in het shirt en zorgen we voor het editienummer. Kosten: 35 euro. Van dit bedrag gaat 100% naar het 1000 kansenproject.


De ontwerpen van Kristjan Schwarz en Egbert Scheffer

Op de foto zie je welke ontwerpen er gedrukt kunnen worden. Over het ontwerp en de artiest kan je lezen via de onderstaande link:

Egbert Scheffer: https://www.mojo51.nl/blog/egbert-scheffer-egbert-egd-ontwerpt-voor-stichting-mojo51

en

Kristjan Schwarz: https://www.mojo51.nl/blog/kristjan-schwarz-k581-ontwerpen-voor-mojo51


6 mensen per keer, 4 x in dit jaar

We willen graag 6 mensen per keer de kans geven om een shirt te drukken. Inschrijven is daarom nodig. Daarnaast willen we je graag de ruimte geven om tot een goede druk te komen. De shirts worden zoals je op de foto ziet voor en achter bedrukt en dan heb je te maken met droogtijd. Het heeft dus tijd nodig.


  • Zaterdag 30 maart start 14.00 uur

  • Zaterdag 8 juni start 14.00 uur

  • Zaterdag 12 oktober start 14.00 uur

  • Zaterdag 7 december start 14.00 uur


Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@press-on.nl

79 keer bekeken
  • White LinkedIn Icon