top of page

Yes bijna vakantie! Maar het liefst zonder stress vooraf.


Misschien ben jíj het relaxte type, maar de meeste mensen hebben flink wat stress, voordat ze op vakantie gaan. Werk overdragen aan je collega, inpakken, er gaat wat mis met de boekingen, ojee, is mijn paspoort nog geldig en vergeet niet het lijstje wat er allemaal mee moet.


Maar we gaan je helpen. Lees ff verder.


Voor mij geldt altijd, dat zodra ik weet dat het nog twee weken duurt voordat ik weg kan, lijkt het of de vermoeidheid in één keer toeslaat. Het korte lontje wordt nog ietsje pietsje korter en er moet dan niet veel meer tegen zitten anders spring ik uit mijn vel.


Als alles geregeld is en ook je favoriete strandbal zit in je tas ben je er helemaal klaar voor. De reis kan beginnen. Natuurlijk wil je zo snel mogelijk bij je bestemming aankomen. De reis kan beginnen. Je bent blij, maar dan slaat de harde realiteit toe. Lange wachttijden op het vliegveld, vertragingen bij de boot, files op de wegen en als je besloten hebt om met de trein te gaan zijn de wc's verstopt op de helft van de reis en blijkt de restauratie niet meer zo fris als in het begin. Eenmaal aangekomen, moet je kamer omgeboekt worden, is de appartement niet wat je besteld hebt en staat de auto niet klaar.


Elk jaar moeten er weer eerst obstakels overwonnen worden, voordat je bij de geweldig eindbestemming bent waar je zo naar verlangd hebt.


Lekker ontspannen op vakantie

Obstakels overwin je het beste als je lekker ontspannen bent. Met een relaxte mindset kun je beter relativeren en ben je weerbaarder in alle situaties, zodat je vanaf het begin beter van je zo verdiende vakantie kunt genieten.


We hadden beloofd je te helpen en dat doen we door je een ontspanningsbehandeling aan te bieden voor de helft van de prijs. Met de kortingscode VAKANTIESTRESS krijg je een ontspanningsbehandeling van 90 minuten nu voor 45 euro i.p.v. 90 euro.


Klik hier voor de link naar de site.
15 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page