Zoeken
  • Mojo51

Wat een geluk.....

Ze stond in één keer voor onze deur. Samen met haar moeder was ze in de stad en wilde weten of één van haar tekeningen op een t-shirt gedrukt kon worden.


Tuurlijk konden we dat. Wat een verschrikkelijk leuke en gezellige tekening. Zo vrolijk.... Alleen al door het te drukken, krijg je zin in de lente. Voor ons is drukwerk nooit zomaar een dingetje. We zijn altijd geïnteresseerd in wie het ontwerp heeft gemaakt en welk idee erachter zit. Ook met Martha en haar moeder kwamen we in gesprek. Een vriendelijk ongecompliceerd mens en dat straalt van haar tekenen af.

Wie wil er nou niet zoveel vrolijkheid aan

In eerste instantie wilde een aantal mensen bij ons in de drukkerij graag een t-shirt met een tekening van haar. En al snel werd het idee geopperd om de t-shirts in de winkel te hangen, want wie wil er nu niet zo veel vrolijkheid aan.


Uit enorm veel tekeningen zijn er 5 ontwerpen gekozen. De tekeningen zijn op linnen tassen en shirts gedrukt en zijn te bekijken in de winkel, maar ook te bestellen via de webshop https://www.press-on.nl/martha-collectie. De shirts zijn uniek. Niet alleen omdat Martha ze heeft ontworpen, maar ook omdat ze handmatig in onze drukkerij worden gedrukt. Door het hele proces is elke shirt weer net een beetje anders.


Wij hebben veel geluk gehad dat Martha bij ons bij de drukkerij langs kwam en zijn heel blij dat we met haar tekeningen mochten werken. En Martha is natuurlijk heel trots op het eindresultaat.91 keer bekeken
  • White LinkedIn Icon