Zoeken
  • Mojo51

Trots

Strijden en winnen.

Dat is wat ik gisteravond over de WhatsApp van één van onze medewerkers te horen kreeg. Met zijn dartteam heeft hij met 5-4 gewonnen. Fotootje van Casper in actie erbij en dan groeit mijn trots. Casper is binnen onze organisatie voor elke jongere een goed voorbeeld van strijden, doorzetten en winnen.


Casper heeft bijna 2 jaar geleden de moed gehad om samen met zijn begeleider bij ons aan te kloppen voor ondersteuning bij het opdoen van werkritme. Vechtend tegen pijn, achterstanden in ontwikkeling, een dramatisch persoonlijke verlies, gewoontes die vooruitgang in de weg staan en terugval heeft hij zichzelf en zijn situatie overwonnen. Hij bleek een goede drukker te zijn en daar was ik naar op zoek. Als organisatie betalen wij de helft van de trajecten binnen het 1000 kansenproject (https://www.mojo51.nl/blog/44-kansen-om-een-leerwerktraject-te-volgen-bij-presson) zelf, dus er moest geld verdiend worden. Nu is hij bijna een jaar bij ons in dienst en we zijn heel blij met hem. Onlangs had hij een sponsor nodig voor de t-shirts van zijn dartteam. Trots als Casper is op wat hij bereikt heeft en onze organisatie wilde hij graag ons logo op zijn shirt. Tuurlijk kan dat, maar wel zelf drukken.

Eindresultaat: Casper is trots op zijn dartteam, zijn werk en onze organisatie. Wij zijn trots op Casper.57 keer bekeken
  • White LinkedIn Icon