Zoeken
  • Mojo51

PressOn (voorheen Atelier Opnieuw)

Bijgewerkt: 10 jul 2018

Voor mensen die vooruit willen.


PressOn is een drukkerij met een beetje meer. Uw eigen creativiteit is belangrijk voor ons. Wij bedrukken textiel, maken stickers (ook voor ramen, auto's en motoren), banners en vlaggen. Wij drukken geen zeer grote aantallen, maar vinden het een uitdaging om het net een beetje anders te doen. Kom bij ons binnen met uw ideeën en kijk samen met een van onze drukkers wat wij binnen onze mogelijkheden voor u kunnen betekenen.

PressOn is naast drukkerij een sociale onderneming. Drukwerk gemaakt door ons biedt mogelijkheden voor jonge mensen die hun kans willen pakken op de arbeidsmarkt.


De drukkers van PressOn kiezen ervoor om hun werk te delen met anderen. Dit levert meer arbeidsplaatsen op in de breedste zin van het woord.

Eerlijk werk


De drukkers van PressOn kiezen ervoor om op de traditionele manier het zeefdrukwerk tot stand te laten komen. Deze manier van werken brengt met zich mee dat er meer handen nodig zijn voor het maken van het eindproduct. Dit is een bewuste keuze. Waar overal mensen aan de kant worden gezet, vanwege bezuinigingen en "efficiënter" werken, kiezen de drukkers van PressOn ervoor om hun werk te delen met anderen. Dit levert meer arbeidsplaatsen op in de breedste zin van het woord. Met het drukwerk dat wij maken, creëren wij werkgelegenheid en geven wij jonge mensen een kans om een start te maken op de arbeidsmarkt.


Voor meer informatie over ons drukwerk en workshop. www.press-on.nl. Of kom naar de winkel aan de Nieuwstraat 51, Deventer. Tel: 0570-676991, email: info@press-on.nl. De drukkerij is open van ma t/m do van 10.00 tot 16.00 uur en op za van 13.00 tot 16.00 uur.


0 keer bekeken
  • White LinkedIn Icon