Ons project na Corona......... Laat je vingerafdruk achter in het leven van de ander

Bijgewerkt op: 23 sep. 2020

We zijn er nog niet aangewend, maar we hebben één ding helder. Bezig blijven en werken aan de toekomst na Corona. Zoals jullie weten werken we met een aantal jonge mensen, die aan de zijlijn zijn komen te staan aan het opbouwen van een textieldrukkerij, aan de opbouw van een bedrijf. We doen dit als voorbereidingstraject op een toekomstige baan. Je kan alleen met het project mee doen als je een tijdelijke of blijvende beperking hebt. Op deze manier komen de deelnemers in aanraking met alle facetten van het bedrijfsleven en kunnen ze laten zien wat ze waard zijn.

De invloed van het Corona virus op ons kleine en kwetsbare bedrijf hakt er flink in

Bij iedereen die deel neemt aan het project. Het was al een heel spannend, maar nu is de onzekerheid toegenomen. Dus...... even terug naar de tekentafel. Een belangrijke vraag was: 'laten we ons koppie hangen of gaan we werken aan de toekomst na Corona zonder te weten of er wel een toekomst is".

Flexibel als jonge mensen zijn waren er weer nieuwe ideeën te over.


Laat je vingerafdruk achter in het leven van de ander

We weten allemaal dat we onze voetafdruk op deze aarde moeten verkleinen om onze natuur te ontlasten. Maar je vingerafdruk is geld waard. Tenminste voor ons. Door een t-shirt te kopen met een vingerafdruk steun je jonge mensen die het nu lastig hebben om hun project staande te houden en geef je in de toekomst andere jonge mensen de kans ook aan het project deel te nemen.

In de webshop: https://www.press-on.nl/have-a-nice-shirt


We hebben de shirts ook in de niet uv inkt variant en de ook de kinderen hebben niet vergeten.


#shirt, #zon, #picoftheday