Zoeken
  • Mojo51

Kristjan Schwarz (K581) ontwerpt voor Mojo51

Met namen als Fleur Bekke, Egbert EGD, Kristjan Schwarz (K581) en Martin Geuzendam (Kikajon) heeft Stichting Mojo51 (voorheen WonderKids) een jonge generatie Deventer kunstenaars aan zich weten te binden voor het ontwerpen van een aantal unieke shirts en hoodies. Elk shirt en hoodie wordt op traditionele wijze met de hand gedrukt in drukkerij PressOn in de Nieuwstraat. De drukkerij hoopt met de opbrengst van de shirts meer jongeren in de drukkerij aan een leerwerktraject te kunnen helpen. Voor meer info over deze samenwerking: https://www.mojo51.nl/blog/deventer-kunstenaar-ontwerpen-collectors-item-voor-stichting-mojo51


Vandaag belichten we het ontwerp van Kristjan

Kristjan is tattoo-artist en heeft zijn shop in de Nieuwstraat nummer 67 in Deventer. De voorkeur voor tattoo-art en urban-art zie je bij Kristjan duidelijk terug in zijn ontwerp. Het ontwerp dat hij heeft ingeleverd gaat om de toekijkende macht als aanschouwer van de verleiding.

Kristjan zijn sterkste creatieve kracht is inbeeldingsvermogen en een commerciële grondslag waardoor de grens tussen creatieve expressie en marktwaarde veel minder problematisch is. Hij is multi-disciplinair in technieken en stijlen, van tradities zoals Kabuko en Irezumi (Japans), schilderijen, digitale projecten, design en grafische kunst.


Hoe bestel je dit t-shirt

Bij drukkerij PressOn in de Nieuwstraat 51 in Deventer kun je dit t-shirt bestellen. Wanneer je langskomt kun je de maat van het t-shirt uitzoeken en dan drukken wij de afbeelding op het shirt. Elke shirt krijgt een uniek nummer (dit wordt ook op het shirt gedrukt), omdat er maar een oplage van 100 stuks worden verkocht. Het shirt kost 50 euro, waarvan 70% van dit bedrag naar het leerwerkproject gaat. Je mag natuurlijk ook je bestelling mailen naar info@press-on.nl. Vermeld dan je naam en telefoonnummer en de maat van het shirt dat je wilt hebben. Binnen een week kan je het shirt komen ophalen.


78 keer bekeken
  • White LinkedIn Icon