top of page

JOeHoe!!! De vakantie staat voor de deur!!

Bijgewerkt op: 2 mrt. 2023

Joehoe?? Voor iedereen???


Heerlijk schoolvakantie!!!!

Voor de meeste kinderen een leuke tijd waar je op vakantie gaat en energie op doet voor het volgende schooljaar. Heerlijk zwemmen, spelen met vriendjes en extra verwend worden. Wie heeft daar nou geen zin in?


Voor andere kinderen betekent vakantie in de sleur van dagelijkse verveling bij de deur of op straat rondhangen, hopen dat school gauw weer begint. In de tijd dat ik nog zelf actief was als maatschappelijk werker waren dit de drukste tijden van het jaar.

Omdat Mojo51 broodtrommels op school brengt voor kinderen die tussen de middag niets of nauwelijks iets te eten hebben, beseffen wij dat zij het tijdens de schoolvakanties extra zwaar hebben. Het zou dan ook fijn zijn als iedereen even om zich heen kijkt en aan deze kinderen iets extra's uit deelt. Kindermagen zijn snel gevuld en het idee dat iemand je heel even helpt, doet wonderen. Heb je het idee dat een kind tijdens het schooljaar best een broodtrommel kan gebruiken, vertel dan de ouders en/of verzorgers van de mogelijkheid om een broodtrommel aan te vragen. https://www.press-on.nl/aanmeldenbroodtrommel.


Doneren kan natuurlijk ook.

Dit schooljaar hebben we het gered om voor alle kinderen, die zijn aangemeld, een broodtrommel te maken. Super fijn, maar er is ook een volgend schooljaar en met de stijgende prijzen voor zo ongeveer alles, zullen er meer kinderen bij komen. Wil je ook graag doneren, zodat wij weer kunnen smeren, ga dan naar: https://www.press-on.nl/donatiedebroodtrommel.33 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page