Zoeken
  • Mojo51

En dat doen ze allemaal voor ons....?

Bijgewerkt: 21 sep 2018

Vandaag hebben we met onze jongeren gebrainstormd over een verrassing voor de jongeren van het Britten Jeugd Strijkorkest. Niet iedereen wist waarom, want er zijn weer nieuwe jongeren bij in onze drukkerij.

Voor ons was het ook een verrassing

Al 3 jaar wordt onze stichting financieel ondersteund door de Lionsclub Deventer Zuid. Zij organiseren elk jaar een fantastisch concert samen met het Britten Jeugd Orkest om geld op te halen voor de activiteiten van onze stichting. Dit jaar hadden wij helemaal niet verwacht dat ze zich nogmaals voor ons zouden inzetten. Na een What's-appje of ik ons logo wilde opsturen omdat ze die voor de poster nodig hadden, heb ik eerst even van verbazing voor mij uit zitten staren...daarna heb ik direct de andere bestuursleden en de raad van toezicht op de hoogte gesteld. Iedereen was enorm enthousiast! Voor ons is het elk jaar weer een geweldige gebeurtenis. De zaal is altijd helemaal uitverkocht, het concert zelf is helemaal top en het dak gaat er af na de laatste noot. Het doet ons zo goed om mensen te ontmoeten die zich belangeloos en met veel passie in zetten voor onze kinderen, jongeren en jonge volwassenen.

Ja, dat doen ze allemaal voor ons!

Binnen de stichting leven wij er dan ook helemaal naar toe. En dat begint al vroeg. Eerst leggen we de jongeren uit wat dit concert inhoudt en waarom mensen dit voor ons doen. Elke jaar is er dan trots, maar ook ongeloof en wordt altijd wel door een jongere de vraag gesteld: 'En doen ze dat allemaal voor ons..?' Gelukkig kunnen wij dan nog steeds zeggen: 'Ja, dat doen ze allemaal voor ons'. Vrijgevig als jongeren kunnen zijn, is het dan cadeautjes tijd. Er moet iets teruggedaan worden. En dat doen we dan ook steevast elk jaar.

Wil je dit prachtige event niet missen?

Koop dan een kaartje bij de VVV of bij ons in de Drukkerij in de Nieuwstraat 51. Voor meer informatie kun je terecht bij info@lionslcubdeventerzuid.nl. Let wel: het concert is pas in november, maar de zaal is altijd al snel uitverkocht. Ik heb het programma al mogen zien en het is werkelijk prachtige en ontroerende muziek. Het concert wordt gehouden in Klooster Nieuw Sion. Het concert, de muziek, de passie en de locatie; allemaal ingrediënten voor een geweldig middag!


49 keer bekeken
  • White LinkedIn Icon