Zoeken
  • Mojo51

Egbert Scheffer (Egbert.EGD) ontwerpt voor stichting Mojo51

Bijgewerkt: 26 nov 2018

Egbert.EGD legt in zijn t-shirt ontwerp de nadruk op tape-art. Dit typische kunstwerk van street artist Egbert kom je tegenwoordig ook buiten Deventer tegen.

EGBERT.EGD is creatief ondernemer. Altijd en overal. Hij wil zichzelf absoluut geen kunstenaar noemen. Wie zijn werken ziet, weet wel beter, maar street artist klinkt beter. Bekt lekkerder. Egbert heeft niet gekozen voor zeefdruk, maar voor transferdruk met flex. Dit benadert het meest zijn eigen werk van tape-art.


Jonge mensen stimuleren om hun talent te gebruiken

Samen met Fleur Bekke, Kristjan Schwarz (K581) en Martin Geuzendam (Kikajon) heeft Egbert (Egbert.EGD) zich verbonden aan Stichting Mojo51. Deze jonge generatie Deventer kunstenaars hebben een aantal unieke shirts en hoodies ontworpen. Elk shirt en hoodie wordt op traditionele wijze met de hand gedrukt in drukkerij PressOn in de Nieuwstraat in Deventer. De drukkerij hoopt met de opbrengst van de shirts meer jongeren in de drukkerij aan een leerwerktraject te kunnen helpen. Voor meer info over deze samenwerking: https://www.mojo51.nl/blog/deventer-kunstenaar-ontwerpen-collectors-item-voor-stichting-mojo51


Egbert is een bevlogen en sociaal betrokken mens. In alles waar hij komt en met wie hij praat, ziet hij potentie. Hij is bescheiden, maar enthousiast. Egbert wil mensen in aanraking brengen met de spuitbus, tape-art én streetart. Is het mogelijk om te verbinden door middel van kunst & enthousiasme? Egbert weet het zeker. Zijn inspiratie haalt hij uit de dagelijkse dingen op straat en het internet. Zijn manier van werken, denken en kijken sluit precies aan bij waar Mojo51 voor staat. Daarom past Egbert goed in ons kunstproject.

Naast zijn vrije werk geeft Egbert ook workshops: tape-art, stencil art en stop motion. Meer info: www.egbertegd.nl
71 keer bekeken
  • White LinkedIn Icon