Zoeken
  • Mojo51

Drukwerk met kansen

PressOn is een drukkerij waar op traditionele manier textiel wordt bedrukt.


De drukkers van PressOn kiezen ervoor om op de traditionele manier het zeefdrukwerk tot stand te laten komen. Het maken van de houten ramen, spannen van het gaas, mengen van de kleur en het werkelijk bedrukken van het shirt wordt allemaal door de drukker zelf gedaan. Je krijgt hierdoor meer feeling met het materiaal. Daarnaast wordt de klant meegenomen in het drukproces. Als klant kan je het proces helemaal volgen en, als je dat graag wil, mag je (onder begeleiding van de drukker) zelf je t-shirt bedrukken.


EERLIJK WERK

Waar overal mensen aan de kant worden gezet, vanwege bezuinigingen en "efficiënter" werken, kiezen de drukkers van PressOn ervoor om hun werk te delen met anderen.

De drukkers van PressOn kiezen ervoor om op de traditionele manier het zeefdrukwerk tot stand te laten komen. Deze manier van werken brengt met zich mee dat er meer handen nodig zijn voor het maken van het eindproduct. Dit is een bewuste keuze. Waar overal mensen aan de kant worden gezet, vanwege bezuinigingen en "efficiënter" werken, kiezen de drukkers van PressOn ervoor om hun werk te delen met anderen. Dit levert meer arbeidsplaatsen op in de breedste zin van het woord. Met het drukwerk dat wij maken, creëren wij werkgelegenheid en geven wij jonge mensen een kans om een start te maken op de arbeidsmarkt.


De drukkers bij PressOn zijn geen druktemakers. Ze houden van het leven, van hun werk en van mensen. Als geen ander weten zij wat creativiteit met een mens doet en daar nemen ze de tijd voor. Creativiteit, menselijke maat en het proces naar het eindproduct staat voorop. Als jij met jouw ontwerp het verschil wil maken, staan onze drukkers voor jou klaar. www.press-on.nl


31 keer bekeken
  • White LinkedIn Icon