top of page
IMG-20191022-WA0001_edited.jpg
Stickers

Stickers van papier, voor binnen en buitengebruik, voor deuren, ramen of op auto's en motoren. Er zijn veel materialen en nog meer ideeën om te decoreren. Raambestickering kan je professioneel gebruiken om logo's of informatie op ramen te laten zien. Maar vaak maken we ook raamstickers om het naar binnen kijken van langslopende mensen te verminderen (denk bijvoorbeeld aan de oneway vision folie).

Super leuk zijn de muurstickers. Je kunt eindeloos combineren met schilderwerk en muurstickers om zo je muur te decoreren zoals jezelf wilt. In onze blog 'jij en je muur' hebben we allerlei voorbeelden voor je verzamelt over hoe je muren kunt decoreren. Je zult de mogelijkheden met muurstickers daar zeker terug vinden. 

Bij PressOn kun je op maat raam-, muur- en reclamestickers in allerlei soorten laten maken. Er is wel één beperking waar je rekening mee moet houden. Wij hebben niet alle materialen op voorraad, maar kunnen wel bijna alles bestellen. Houd er bij je ontwerp rekening mee dat onze printer kan tot 48 cm breedte kan printen. 

Hoe werkt het..
  • Mail je ontwerp en je idee naar info@press-on.nl

  • Wij gaan dan uitzoeken: welke materiaal het meest geschikt is voor de realisatie van je idee. Tevens kunnen wij aangeven wat het gaat kosten. 

  • Uiteindelijk wordt de prijs en de leveringstijd bepaald.

  • Indien je akkoord gaat, gaan we aan de slag, zodra alle benodigdheden binnen zijn.

  • Vooraf vragen wij of u de helft van het totaal bedrag wilt betalen. Dit hebben we ingesteld, omdat soms mensen hun bestelling niet komen afhalen.

klik play om te zien wat er mogelijk is met stickers

2a34298e36a6028743e8eefb5e53c80c.jpg

deze muursticker is van storenvy.com via  pinterest

raamsticker.jpg

deze raamsticker is van inrichting-huis.com via pinterest

neem contact met ons op voor meer informatie

bottom of page