top of page

Wil je een Mastermind bewegend leren organiseren stuur ons dan een bericht
 

Onder begeleiding en samen met de vakgenoten de eerste stappen zetten naar implementatie van bewegend leren in je les of praktijk

Masterminds zijn leuk en ontzettend leerzaam.​
Afgelopen maanden zijn we  weer aan de slag gegaan om een groep professionals in Nederland en België te ondersteunen bij het maken van een plan en op doen van ideeën rond bewegend leren. Het was ons en voor hen super leerzaam. 

We hebben 12 oefeningen kunnen uitproberen en gebrainstormd hoe je deze oefeningen in de praktijk kunt gebruiken. Het werd duidelijk dat differentiëren, mijlpalen zetten en doelen stellen voor het beste resultaat belangrijk is. Maar hoe doe je dat dan?

In een voorgaande masterminds zei een deelnemer: 'Nu snap ik dat een oefening van internet halen en een beetje met kinderen bewegen minder constructief is.'

Beste onderwijs en zorgprofessionals,

Jullie hebben allemaal een passie voor de ontwikkeling van kinderen. Kinderen voorbereiden op een succesvolle toekomst staat daarbij voorop.

We geloven dat jullie, net als wij, openstaan voor vernieuwing en het ontdekken van effectieve manieren om leren nog boeiender en effectiever te maken.

Daarom zijn we verheugd om voor jullie onze unieke Bewegend Leren Mastermind te organiseren. Deze intensieve en inspirerende bijeenkomst is gericht op het delen van kennis, het ontwikkelen van concrete actieplannen en het implementeren van bewegend leren in jullie lessen of zorgpraktijk.

Wil je ook graag een Mastermind bewegend leren? Mail ons dan via infoa@mojo51.nl of vul het contacformulier in:  

We begrijpen dat jullie drukke professionals zijn, maar we zijn ervan overtuigd dat deze mastermind een buitengewone waarde zal toevoegen aan jullie werk en persoonlijke groei.

 

Daarom willen we jullie graag aanmoedigen om deze kans niet te missen.

Deelnemers aan de mastermind zeggen:

"Ik ga nu zeker de les in met differentiaties van de oefeningen, het is duidelijk dat dit makkelijker werkt."

"Ik was blij dat het zo interactief was."

"Het was fijn dat we van te voren hebben overlegd. De mastermind was nu helemaal op ons werk aangepast."

"Het delen met collega's was voor mij prettig. Zo krijg je direct feedback uit de praktijk."

Bewegend leren is meer dan alleen maar bewegen; het is een bewezen methode die de betrokkenheid, concentratie en leerprestaties van kinderen aanzienlijk kan verbeteren. Bovendien draagt het bij aan hun fysieke gezondheid en welzijn. Door beweging te integreren in het leerproces, kunnen jullie een positieve impact hebben op het leven van de kinderen en hun leerervaringen verrijken.

Wat kun je verwachten van de Bewegend Leren Mastermind?

  1. Deskundige begeleiding: Onze ervaren facilitators en experts op het gebied van bewegend leren zullen jullie begeleiden tijdens de mastermind. Ze zullen hun kennis, ervaringen en best practices delen, zodat jullie de juiste inzichten krijgen om bewegend leren succesvol te implementeren.

  2. Praktische toepassing: Geen abstracte theorieën of loze beloftes; onze focus ligt op praktische toepassing. Jullie zullen concrete stappen leren om bewegend leren naadloos in jullie huidige werk te integreren.

  3. Interactie en samenwerking: De mastermind biedt een geweldige kans om samen te werken en te leren van andere gepassioneerde professionals. Jullie zullen waardevolle connecties opbouwen en ideeën uitwisselen, wat kan leiden tot nieuwe inzichten en inspiratie.

  4. Persoonlijke groei: Naast het verbeteren van jullie onderwijs- of praktijkomgeving, is de mastermind ook gericht op jullie persoonlijke groei en ontwikkeling als professionals. Jullie zullen nieuwe vaardigheden verwerven en uitgedaagd worden om jullie potentieel verder te ontwikkelen.

  5.  Resultaat: Aan het einde van de middag ga je weg met tal van oefeningen, die je direct kunt gebruiken voor jouw doelgroep. Inclusief de vaardigheden en differentiaties.

 

Vraag een mastermind aan. Het scheelt je enorm veel tijd als je bewegend leren wilt implementeren in je werkzaamheden.

Is het duur? Nee! We willen bewegend leren voor iedereen beschikbaar maken. Kosten zijn 97 euro p.p. met minimaal 5 personen. 
Leden van de leeromgeving hebben recht op hun korting. 

inschrijving
Openingstijden:

ma t/m do van 10.00 tot 16.00 uur
 

Contact:

Telefoon: 0570-676991

Email: info@press-on.nl

Adres:

2de Kruisstraat 42

7413 VH Deventer

bottom of page