top of page

Mastermind bewegend leren
deze maand in België

Onder begeleiding en samen met de vakgenoten de eerste stappen zetten naar implementatie van bewegend leren in je les of praktijk

Masterminds zijn leuk en ontzettend leerzaam.​
Afgelopen vrijdag zijn we weer aan de slag gegaan om een groep professionals in Nederland te ondersteunen bij het maken van een plan en op doen van ideeën rond bewegend leren. Het was ons en voor hen super leerzaam. 

We hebben 12 oefeningen kunnen uitproberen en gebrainstormd hoe je deze oefeningen in de praktijk kunt gebruiken. Het werd duidelijk dat differentiëren, mijlpalen zetten en doelen stellen voor het beste resultaat belangrijk is. Maar hoe doe je dat dan?

In een voorgaande mastermind zei een deelnemer: 'Nu snap ik dat een oefening van internet halen en een beetje met kinderen bewegen minder constructief is.'

Beste onderwijs en praktijkprofessionals,

Jullie hebben allemaal een passie voor de ontwikkeling van kinderen. Kinderen voorbereiden op een succesvolle toekomst staat daarbij voorop.

We geloven dat jullie, net als wij, openstaan voor vernieuwing en het ontdekken van effectieve manieren om leren nog boeiender en effectiever te maken.

Daarom zijn we verheugd om jullie uit te nodigen voor onze unieke Bewegend Leren Mastermind. Deze intensieve en inspirerende bijeenkomst is gericht op het delen van kennis, het ontwikkelen van concrete actieplannen en het implementeren van bewegend leren in jullie lessen of praktijk.

Mastermind Bewegen Leren
vrijdag 27 oktober 2023 in Jongeren centrum Bouckenborgh Merksem, België

We begrijpen dat jullie drukke professionals zijn, maar we zijn ervan overtuigd dat deze mastermind een buitengewone waarde zal toevoegen aan jullie werk en jullie persoonlijke groei.

 

Daarom willen we jullie graag aanmoedigen om deze kans niet te missen.

Schrijf je vandaag nog in voor onze Bewegend Leren Mastermind en stap samen met ons in een opwindende reis naar een beter en boeiender leerproces. We hebben maar 100 plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang.

Bewegend leren is meer dan alleen maar bewegen; het is een bewezen methode die de betrokkenheid, concentratie en leerprestaties van kinderen aanzienlijk kan verbeteren. Bovendien draagt het bij aan hun fysieke gezondheid en welzijn. Door beweging te integreren in het leerproces, kunnen jullie een positieve impact hebben op het leven van de kinderen en hun leerervaringen verrijken.

Wat kun je verwachten van de Bewegend Leren Mastermind?

  1. Deskundige begeleiding: Onze ervaren facilitators en experts op het gebied van bewegend leren zullen jullie begeleiden tijdens de mastermind. Ze zullen hun kennis, ervaringen en best practices delen, zodat jullie de juiste inzichten krijgen om bewegend leren succesvol te implementeren.

  2. Praktische toepassing: Geen abstracte theorieën of loze beloftes; onze focus ligt op praktische toepassing. Jullie zullen concrete stappen leren om bewegend leren naadloos in jullie huidige werk te integreren.

  3. Interactie en samenwerking: De mastermind biedt een geweldige kans om samen te werken en te leren van andere gepassioneerde professionals. Jullie zullen waardevolle connecties opbouwen en ideeën uitwisselen, wat kan leiden tot nieuwe inzichten en inspiratie.

  4. Persoonlijke groei: Naast het verbeteren van jullie onderwijs- of praktijkomgeving, is de mastermind ook gericht op jullie persoonlijke groei en ontwikkeling als professionals. Jullie zullen nieuwe vaardigheden verwerven en uitgedaagd worden om jullie potentieel verder te ontwikkelen.

  5.  Resultaat: Aan het einde van de middag ga je weg met tal van oefeningen, die je direct kunt gebruiken voor jouw doelgroep. Inclusief de vaardigheden en differentiaties.

 

Voor vragen en inschrijvingen kun je contact met ons opnemen via info@mojo51.nl.

Laten we samen de toekomst van het onderwijs en de zorgpraktijk vormgeven met bewegend leren!

Met vriendelijke groet,

Carly van Aken en Simone Cieraad

Mastermind Bewegen Leren
vrijdag 27 oktober 2023 in Jongeren centrum Bouckenborgh Merksem, België

P.S. Vraag ook een collega om mee te doen, dan kunnen jullie elkaar ondersteunen na de mastermind.

Inschrijving eindigt binnen

inschrijving
Openingstijden:

ma t/m do van 10.00 tot 16.00 uur
 

Contact:

Telefoon: 0570-676991

Email: info@press-on.nl

Adres:

2de Kruisstraat 42

7413 VH Deventer

bottom of page