top of page
AdobeStock_275840912.jpeg
K581 Schwarz.jpg
logo gered gereedschap.jpg
DSC_0488_edited.jpg
IMG-20190912-WA0003_edited.jpg
Deventertransfer.jpg
b7981333-922f-4186-b9d7-d34d87ca4be2_edi
Kleding bedrukken

De druktechniek die wij gebruiken voor textiel is transferdruk. Hiermee heb je tal van mogelijkheden en kun je zonder meer kosten in fullcolor printen. 
 
We denken graag met je mee om het idee wat jij voor ogen hebt zo goed mogelijk te realiseren. Misschien heb je een perfect idee of kan het nog origineler, creatiever of verrassender, dan je in eerste instantie dacht. Voor ons is het mogelijk om kleine aantallen betaalbaar te bedrukken en is het juist het maatwerk waar we ontzettend blij van worden. Textiel mag jezelf aanleveren of bij ons bestellen. Bekijk onze catalogus voor de mogelijkheden. 
Mail ons gerust om een afspraak te maken om jouw ideeën te bespreken. Ons mailadres is: info@press-on.nl.
Wil je kijken wat andere mensen zoal bedacht hebben, klik dan hier. Wij hebben een enkel voorbeeld uitgezocht om te laten zien wat er mogelijk is. Wil je nog meer inspiratie ga dan naar onze instagram. Van iedereen, die toestemming heeft gegeven om te posten, hebben we het resultaat op de app gezet. 

Hoe werkt het... 
  • Mail voor afspraak naar info@press-on.nl

  • Je kunt aangeven of je eigen textiel aanlevert of textiel door ons laat leveren. Met de medewerker van PressOn wordt gekeken welke mogelijkheden er zijn.

  • Uiteindelijk wordt de prijs en de leveringstijd bepaald.

  • Indien je akkoord gaat, gaan we aan de slag zodra alle benodigdheden binnen zijn (denk aan: textiel, tassen, shirt, schorten en het ontwerp).

  • Vooraf vragen wij of je de helft van het totaalbedrag wilt  aanbetalen. 

neem contact met ons op voor meer informatie

bottom of page