top of page

Bedankt voor je zorg

Als je altijd klaar staat voor een ander, is het nu tijd voor jezelf.

Bij stichting Mojo51 werken we al vanaf 2010 samen met verschillende zorginstellingen en zorgverleners. We weten dan ook goed hoe hard er gewerkt wordt en dat we dankbaar mogen zijn dat er, indien nodig, altijd iemand voor onze cliënten en deelnemers klaarstaat. 

Het is daarom super fijn als we wat terug kunnen doen.

 

Speciaal voor de dag van de zorg op 12 mei 2024 maken we voor iedereen die in de zorg werkt tijd vrij in de agenda voor een ontspanningsbehandeling. De ontspanningsbehandeling (inclusief een korte introductie) duurt in totaal 1 1/2 uur en mag jezelf plannen in de agenda. Dat hoeft niet perse op 12 mei. Je kunt tot 4 juli boeken en de werkelijke behandeldatum mag daarna liggen.

Normaal zijn de kosten 90 euro, maar voor medewerkers in de zorg, die boeken vóór 4 juli  zijn de kosten 20 euro. De opbrengst van deze ontspanningsbehandelingen gaat naar mensen, die deze behandelingen niet kunnen betalen.

Zo word je er niet alleen zelf relaxt van, maar ook anderen. 

Boek hier je relaxmoment

Access Bars®
Wat is het en hoe gaat het?

Access Bars behandeling is ook voor kinderen en pubers.

Wat kan een Access Bars® behandeling voor je doen?

Een Access Bars behandeling kan per persoon een verschillend resultaat opleveren.

De meeste ontvangers vertellen:

 • Diepere ontspanning te ervaren, waardoor ze meer vriendelijkheid en rustvreugde, geluk en dankbaarheid ervaren. Er worden goede resultaten behaald bij burn-out en depressie.

 • Door de rust minder stress te hebben waardoor zij beter communiceren, meer motivatie hebben en zich mentaal steeds gezonder gaan voelen.  

 • Je zelfbeeld verandert, er is minder (faal) angstaanvallen en ze voelen meer en meer zelfrespect en zelfverzekerdheid.

 • Positieve effecten op migraines en slapeloosheid.

 • Verminderde symptomen van OCD, ADD, ADHD.

 • Groter intuïtief gewaar zijn.

Wat is Access Bars®?

Access Bars zijn 32 punten op je hoofd, die als je ze zacht aanraakt een positieve verandering in je hersenen stimuleren. Access Bars is dus een vorm van drukpunt massage.

De zachte en vriendelijke techniek werkt op het loslaten van zowel fysieke als mentale blokkades die zijn opgeslagen in het lichaam en helpt om meer gemak te creëren in het leven.
 
Door de rust die een access bars behandeling geeft, ben je instaat je meer te ontspannen en kun je betere beslissingen maken.  Hierdoor wordt het makkelijker een leven te creëren, dat beter bij je past of waar je altijd van droomt.

Wist je dat...?

Wist je dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

accessb7.jpg
accessb2_edited.jpg

Hoe werkt een behandeling?

Nadat je een afspraak heb gemaakt, ben je van harte welkom in onze praktijk. 

 • een behandeling voor volwassenen duurt tussen de 60 en 90 minuten duren. Voor kinderen is het 45 minuten.

 • tijdens de behandeling lig je aangekleed op een massage tafel met je hoofd op een kussen en eventueel een deken over je heen. Het is belangrijk, dat je zo comfortabel mogelijk ligt, dus vraag gerust naar de knierol of extra kussens en dekens als je dat nodig hebt.

 • het kan voorkomen dat je na de behandeling behoefte hebt aan zoet of zout. Voordat je weg gaat, krijg je daarom een kop thee met honing of bouillon. Net waar je zin in hebt. .

Tips voor je voorbereiding

Als voorbereiding kun je het één ander zelf doen, namelijk:

 • Neem lekkere warme sokken mee. De schoenen laat je in de gang en dan is het fijn als je voeten warm blijven.

 • Draag comfortabele kleding. Het is ongemakkelijk als je een riem in je buik voelt of kleding aan heb die te strak zit. 

 • Kom op tijd, maar zeker niet te vroeg. We hebben geen wachtruimte en ondanks dat we tussen elke behandeling genoeg tijd plannen, kan het soms uitlopen. Het is vervelend als je lang buiten voor de deur moet wachten.

De dag na de behandeling kun je moe zijn. Het is handig om dan rustig aan te doen.

dag voor de zorg
bottom of page