top of page

@mydesigns

Welkom op mijn portfolio. Hier deel ik mijn passie en creativiteit met jou. Veel plezier met rondkijken.

about me

About @my

Hi! mijn naam is Amy Husken en ik ben grafisch vormgever

Ik vond het als kind altijd al leuk om creatief bezig te zijn, dus was het vanzelfsprekend dat ik later iets creatiefs wilde gaan doen. In 2013 ben ik daarom begonnen aan de opleiding Mediavormgeving op het Cibap te Zwolle. Daar voelde ik me helemaal op mijn plek tijdens deze opleiding, en na 4 leuke jaren heb ik in 2017 mijn diploma behaald. 

stageverslag.jpg
received_170611354858054.webp

Daarna ben ik bij Mojo51 aan de slag gegaan als grafisch ontwerper bij hun bedrijfsonderdeel Drukkerij Press-On.

Ondertussen startte Mojo51 verschillende projecten ten behoeve van Goede doelen en daar raakte ik al vrij snel bij betrokken. Mooie voorbeelden daarvan zijn Kunst voor de Zorg, Broodtrommels voor kinderen die geen eten mee naar school krijgen en Bewegingslessen aan kinderen die in een AZC wonen. Ik vind het heel bijzonder om mijn creativiteit in te kunnen zetten voor deze prachtige projecten.

Mocht je a.d.h.v. mijn portfolio nog vragen hebben, neem dan contact met mij op via mijn email: amyhusken@gmail.com

Wil je meer weten over mijn tijd bij Mojo51?

The sky is the limit

mojo51
presson website.jpg

Mojo51

In 2019 ben ik gestart bij Stichting Mojo51 en dan in eerste instantie bij hun bedrijfsonderdeel Drukkerij Press-On. Hier heb ik geëxperimenteerd met diverse druktechnieken en deze opgedane kennis heb ik goed kunnen inzetten bij het ontwerpen én het drukken van meerdere bedrijfslogo’s op bijvoorbeeld textiel.

Stoeikruimels

De stoeikruimels is een initiatief van Stichting Mojo51. 

Stoeikruimellessen zijn bewegingslessen waar kinderen op een veilige, leuke en speelse manier allerlei sociale, motorische en cognitieve vaardigheden aanleren.

Tijdens mijn werk bij Mojo51 heb ik een paar van deze lessen gegeven op het AZC in Schalkhaar. 

stoeikruimels.jpg

Omdat we dit initiatief wilden door ontwikkelen, heb ik meegewerkt aan verschillende deelprojecten, zoals het maken van de huisstijl en het toevoegen van meerdere lesmodules. Daarnaast heb ik een kinderboek geïllustreerd en heb ik leerzame animaties voor kinderen ontwikkeld. 

portfolio

@my portfolio

Skills

@my skills

Illustrator

Photoshop

Indesign

After effects

Naast deze adobe programma's gebruik ik nog meer programma's voor mijn ontwerpen. Ik vind het een leuke uitdaging om nieuwe programma's te leren, en om mijzelf te kunnen blijven ontwikkelen.

Mocht je a.d.h.v. mijn portfolio nog vragen hebben, neem dan contact met mij op via mijn email: amyhusken@gmail.com

bottom of page