top of page

Curriculum Angelique van der Meer

Angelique is 4de jaars PMT student en zoekt een stage

Zij heeft o.a. bij ons in de stoeikruimelgroep van het AZC lesgegeven. Omdat dit voor ons, de kinderen en Angelique een hele goede ervaring is geweest, vinden wij dat we iets terug kunnen doen

Zij is opzoek naar een stage, die begeleid wordt door een PMT en het liefst met de doelgroep kinderen van 4 tot 12 jaar. Zij ziet een uitdaging in het betrekken van ouders tijdens de PMT als extra aandachtpunt ervaring. 

Interview tijdens het vragenuurtje van de stoeikruimelfacebookgroep, waarin Angelique meer over zichzelf vertelt.

Angelique van der Meer

Stageplaats

 

Geachte heer/mevrouw,

 

Als ik kijk naar waar mijn interesse ligt, denk ik meteen aan kinderen. Kinderen fascineren mij. Ze zijn eerlijk, puur en kneedbaar. Ik denk dat ik nog veel van kinderen zou kunnen leren.

 

Nu dat is meerdere stages met kinderen heb gelopen, heb ik gezien hoe je kinderen kunt benaderen. Hoe je ze op het goede spoor kan zetten en hoe je juist bij deze doelgroep bewegen kan gebruiken om ze verder te helpen met hun ontwikkeling. Ondanks dat ik veel geleerd heb tijdens deze stages, denk ik dat er nog veel te ontdekken is. Ik zou het het leukst vinden als ik direct in de praktijk ingezet kan worden, zodat wat ik heb geleerd in de praktijk kan brengen en meer kennis en kunde op kan doen voor mijn verdere carrière.

 

Nu ik heb verteld wat mijn interesse heeft gewekt, wil ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Angelique van der Meer, ik ben 23 jaar en woon in Enschede. De studie Psychomotorische therapie, is mij op mijn lijf geschreven en volg deze met veel passie. Mijn karakter maakt dat ik geschikt ben voor deze stageplek. Ik ben rustig, behulpzaam, leergierig en een betrokken persoon. Met mijn empathie en sensitiviteit voel ik goed aan wat er speelt, maar ben niet bang om te zeggen wat nodig is om te zeggen. Samenwerken in groepen vind ik prettig en samen ergens naartoe werken motiveert mij. Daarnaast geeft structuur mij handvatten om vanuit daar aan de slag te gaan.

 

Graag zou ik verder kennis willen maken in een gesprek. Ik kijk met belangstelling uit naar uw reactie.

 

Sportieve groet,

 

Angelique van der Meer

CV Angelique van der Meer.jpg
Openingstijden:

ma t/m do van 10.00 tot 16.00 uur
 

Contact:

Telefoon: 0570-676991

Email: info@press-on.nl

Adres:

2de Kruisstraat 42

7413 VH Deventer

bottom of page