top of page

Deze cursus is voor professionals die kinderen, jongeren en (jong) volwassenen coachen, waarbij het niet lukt alles uit zichzelf te halen. 
 

Een praktische manier om mensen te inspireren om zich te ontwikkelen, zodat ze weer kansen zien om alles uit  zichzelf en het leven te halen i.p.v. te motiveren te veranderen.

DSC_0006.00_01_58_16.Still002 (3).png

MY WAY
een training voor coaches die mensen willen  inspireren hun maximale potentie te gebruiken.

“De training My Way van Simone heeft mijn kijk op ondersteuning van cliënten totaal veranderd. Haar visie is verfrissend en de connectie die zij maakt tussen allerlei methodes en oefeningen vond ik verrassend."

Yfke Brunet

Voormalig maatschappelijkwerker

Mojo51 coacht vanaf 2010 professionals, die jong volwassenen ondersteunen bij hun zoektocht naar de juiste plek in de samenleving. 

Professionals merken regelmatig dat de traditionele paden om mensen te motiveren aan zichzelf te werken tegenwoordig niet meer werken.
Hierdoor missen jouw cliënten kansen om  volwaardig mee te kunnen doen in de samenleving. Dat is frustrerend! Als professional gun je iedereen een toekomst die passend is.

Deze training geeft je op een eenvoudige manier de mogelijkheid om zelf trainingen samen te stellen, die patronen van cliënten doorbreken en ze stimuleren nieuwe paden te bewandelen. Dat maakt jouw coaching waardevoller.

De training bied je

  • Een complete set vaardigheden om mensen te inspireren  zelf naar wegen te zoeken hoe zij kunnen ontwikkelen, hun doelen te behalen of te participeren in de samenleving. 

  • Inzicht in het leerproces van een mens. Dit helpt je in te schatten wat mensen nodig hebben om te leren het leven naar hun hand te zetten.

  • Verschillende manieren om sturing te geven aan het leerproces van mensen, zodat iedereen nieuwe dingen zal leren en in staat is, zijn situatie te veranderen.

  • De mogelijkheid om mensen te inspireren tot nieuw gedrag, zodat ze het stappen willen/kunnen zetten i.p.v. alleen door jouw motivatie in actie komen. Dit is niet alleen fijn in het traject, maar ook op lange termijn wanneer jij als begeleider er niet meer bij bent.

  • Begeleiding bij analyseren van beperkende gedachtes waardoor mensen weerstand opbouwen, die verandering in de weg staat.

  • Praktische voorbeelden en oefeningen, zodat jij direct aan de slag kunt met het trainen van mensen.

  • Mogelijkheid tot incorporate training.

old thinking.jpeg
coaching 1 on 1
coaching groups

Mensen raken door jou als coach geïnspireerd

als jij ze laat zien hoe ze hun eigen leven vorm kunnen geven.

als jij uitlegt welke valkuilen ze tegen kunnen komen voordat ze erin stappen.

als jij ze vertelt hoe ze weg kunnen blijven uit negatieve patronen.

als jij je cliënt weer de touwtjes in handen geeft.

"Ik vind het altijd verrassend, dat coaches al tijdens deze cursus resultaten bij hun cliënten kunnen waarnemen.

Dat maakt deze training interessanter, omdat er daardoor tijdens de cursus met actuele cases gewerkt kan worden. "

Simone Cieraad

sociaal werker en oprichter van mojo51

De training is ontwikkeld door Simone Cieraad. Zij heeft in haar functie van sociaal werker de afgelopen 23 jaar trainingen gegeven aan pubers, jongvolwassenen en volwassenen, die door omstandigheden buiten de samenlevingen waren komen te staan. Zij heeft samengewerkt met tal van organisaties binnen justitie en sociale zaken. Vanaf 2005 is zij de training My Way gaan ontwikkelen en vanaf 2010 is zij deze gaan geven aan zowel cliënten van Mojo51 als aan collega trainers/coaches, die graag hetzelfde wilden bereiken met hun cliënten. 

 

Stop met mensen te motiveren, inspireer ze tot groei en doe dat met praktische begeleiding. Hierdoor leer je ze op hun eigen niveau, binnen hun eigen mogelijkheden ontdekken wat ze nodig hebben om te groeien.

Dit maakt het voor je cliënt interessant en voor jou als coach zoveel makkelijker en leuker.

schrijf je in vòòr juli 2023 en ontvang 3 extra 1 op 1 sessies gratis

my way
Openingstijden:

ma t/m do van 10.00 tot 16.00 uur
 

Contact:

Telefoon: 0570-676991

Email: info@press-on.nl

Adres:

2de Kruisstraat 42

7413 VH Deventer

bottom of page