top of page

Kansen

Mojo51 wil zich inzetten voor kinderen, jongeren en jong volwassene (van 4 tot 27 jaar) die door financiële en sociale belemmeringen minder kansen in de samenleving dreigen te krijgen. Op dit moment hebben we de volgende 4 projecten. Klik op tekst/foto voor meer info

Onze projecten

Stichting Mojo51

Mojo51 organiseert activiteiten waarbij kinderen,  jongeren en jong volwassenen gevoed worden met mogelijkheden. Mogelijkheden om problemen op te lossen, mogelijkheden om in omwegen te denken, mogelijkheden om kwaliteiten te ontdekken en mogelijkheden om de wereld te ontdekken in al haar facetten. De kunst is soms om hen niet alleen de gebaande paden te laten lopen, maar het zicht vrij te maken, zodat ze zelf hun eigen pad kunnen kiezen. Dit alles om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op de toekomst. Door de stoeikruimels, trainingen en onze drukkerij PressOn is het voor ons mogelijk mensen weer in hun kracht te zetten en hen de vaardigheden mee te geven die nodig zijn om je staande te houden in onze ingewikkelde maatschappij.

Donaties
Voor deze trajecten zijn wij afhankelijk van donaties. Stichting Leergeld Deventer, de Lions Deventer Zuid en veel particulieren hebben afgelopen jaren veel geld gedoneerd om dit mogelijk te maken.

Stichting
Mojo51 is ondergebracht bij een Stichting om zo de geldstromen voor de trajecten beter toe te spitsen en overzichtelijk te houden. We hebben gekozen voor een stichting met een raad van toezicht omdat we het belangrijk vinden als bestuur verantwoording af te leggen over de financien en te volgen visie.

ANBI

Stichting Mojo51 is een ANBI. Dit houdt in dat wij een instelling zijn die zich voor minstens 90% inzet voor algemeen nut. Wat ANBI precies inhoudt en waarom wij hiervoor in aanmerking komen les je op de pagina van de belastingdienst

 

Wanneer u doneert aan stichting Mojo51 betekent dat ook voordeel voor jou. Hoe dit precies werkt kun je lezen op giften en Anbi.

 

Wil je graag lezen of Mojo51 aan onze verplichtingen voldoen lees dan verder op: welke verplichtingen heeft een ANBI instelling.

 

Onze gegevens m.b.t. ANBI status kunt u vinden op ANBI.nl

RSIN 822912764 / ANBI 822912764

 

Jaarrekeningen Stichting Mojo 51:

Wil je graag de jaarrekening inzien. Dat kan, stuur dan een mailtje naar info@mojo51.nlDe jaarrekening van 2020 is al klaar.

_edited.jpg

Mojo 51

Stichting Mojo51 (voorheen WonderKids) is opgericht in 2010  en is ontstaan vanuit de behoefte van kinderen, jongeren en jong volwassenen die zich, ondanks hun achterstandssituatie, willen blijven ontwikkelen.

AdobeStock_108656245.jpeg
bottom of page