top of page
AdobeStock_257535827.jpeg
Canvas bedrukken

Canvas laten bedrukken is een leuke manier om een foto net een andere look-and-feel te geven. Natuurlijk kun je overal canvas print kant-en-klaar overal kopen, maar hoe speciaal is het als je helemaal je eigen idee uitwerkt.

 

Voor ons in maatwerk, dan ook het aller leukst om te doen. Samen zoeken naar een manier om jou ontwerp zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen, daar worden we blij van. Net als op papier kun je op canvas vanalles printen. Dat ene speciale moment dat je nooit meer zal vergeten, je huisdier, je favoriete vakantie plek, de kinderen, de skyline van je stad e.d. Daarnaast kun je creatief aan de slag met het ophangen van de doeken. Op onze pagina inspiratie drukwerk canvas kun je zien hoe anderen muren met canvas hebben gedecoreerd.

Handig om te weten: onze printers kunnen tot een breedte (of hoogte, afhankelijk van je ontwerp) van 47 cm printen. Dit is inclusief de 7 cm omslag, die nodig is om het canvas om een spieraam te spannen. 

Hoe werkt het..
  • Mail je idee naar info@press-on.nl

  • Wij kunnen dan aangeven of het mogelijk is en hoeveel het gaat kosten. 

  • Uiteindelijk wordt de prijs en de leveringstijd bepaald.

  • Indien je akkoord gaat, gaan we aan de slag zodra alle benodigdheden binnen zijn. (het kan zijn dat je iets wilt waarvan het materiaal niet op voorraad is).

  • Vooraf vragen wij of je de helft van het totaalbedrag wilt aanbetalen. 

lola canvas.jpg
canvas.jpg
deventer canvas.jpg

neem contact met ons op voor meer informatie

bottom of page